ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.
Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ (Translate)

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ 8Η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

5-8 Μαΐου 2011


Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της ετήσιας δραστηριότητάς του συμμετέχει στην 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 8 Μαΐου 2011, στις εγκαταστάσεις της HELEXPO, δίνοντας τη δυνατότητα στους κινηματογραφόφιλους της πόλης να γνωρίσουν τη δράση του και να αποκτήσουν τις πλήρεις και σπάνιες εκδόσεις του, που έχουν ως πυρήνα την 7η τέχνη.

Οι φίλοι του βιβλίου που θα επισκεφθούν την 8η Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εκδοτική δραστηριότητα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο περίπτερο 13 (stand 86), μέσα από μονογραφίες καταξιωμένων ελλήνων και ξένων σκηνοθετών, εκδόσεις που αφορούν σε θεματικά αφιερώματα, αλλά και εθνικές κινηματογραφίες, όπως του Μεξικού, της Βραζιλίας και της Κίνας.

Όλες οι εκδόσεις θα διατίθενται με έκπτωση 25%, ενώ διαθέσιμα στο stand της διοργάνωσης θα είναι και άλλα αντικείμενα, όπως t-shirts, κονκάρδες, σελιδοδείκτες και τσάντες προηγούμενων διοργανώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: