ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΥΜΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥ

Φαντάσου έναν καρεκλοκένταυρο με αποκολλημένα τα πισινά του, να έρπει προς το νέο του αξίωμα. Μοιάζει με αλλόκοτο μαλάκιο, αηδιαστικά απροστάτευτο και εμετικά θλιβερό. Την ώρα που πανικόσυρτο, σπεύδει να οχυρωθεί στο νέο του κέλυφος. Ίσως, γι' αυτό και κανένας από τους γυμνόποδες αδελφούς μου, δεν το πατάει. Τόσο πολύ το σιχαίνονται.
Κώστας Ι. Γιαλίνης

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕ (Translate)

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης...

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης συγχαίρει την επιτροπή του Δήμου Θεσσαλονίκης καθώς και όλους όσοι εργάστηκαν για την ανάδειξη της Θεσσαλονίκης ως Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Νεολαίας για το έτος 2014.
Ως πολιτιστικός θεσμός άρρηκτα δεμένος με την πόλη της Θεσσαλονίκης, το Φεστιβάλ Κινηματογράφου πρόκειται να συμμετάσχει μελλοντικά στο πλέγμα των δραστηριοτήτων που θα πλαισιώσουν τη Θεσσαλονίκη ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας. Το Φεστιβάλ θα στηρίξει τις πρωτοβουλίες και τις παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν στο αντίστοιχο πρόγραμμα ενεργειών, προβάλλοντας το νεανικό προφίλ της πόλης και παρέχοντας στους νέους ανθρώπους ευκαιρίες για δράση, συμμετοχή, δημιουργία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΩΝ
(Μέχρι να τα πετάξουμε ΟΛΑ στα άχρηστα, και να ησυχάσουμε μια για πάντα!..)
Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή ... οποιονδήποτε άλλο αριθμό : ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΡΙΘΜΟ.
Πρόκειται για κάποια εταιρεία-απάτη που χρησιμοποιεί κάποια συσκευή, η οποία μόλις επιλέξετε τους παραπάνω αριθμούς, μπορεί να μπει στην κάρτα SIM και παίρνουν τηλέφωνα με δική σας χρέωση .

Επίσης, αν σας στείλουν μήνυμα από μια εταιρία με αριθμό 54300 , μην το ανοίξετε, γιατί σας θεωρούν αυτόματα πελάτη και σας στέλνουν καθημερινά μηνύματα που τα χρεώνουν με 1,6 Εuro το καθένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: